Befőzde

2023.06.19

2010-ben régi álmunk valóra vált, sikerült megvásárolnunk egy kis tanyát és ezzel lehetőségünk nyílt a zöldségek és gyümölcsök saját termesztésére. Ezek a zöldségek és gyümölcsök kerülnek üvegeinkbe.

Mikor: 2023. július 8-9.

Hol: Csongrádi Levendula Farm 

Hagyományos módon dolgozzuk fel az alapanyagot, a lekvárok üstben főnek, a zöldségek kemencében sülnek.

Gyakorló háziasszonyként évtizedek óta foglalkozom befőzéssel, fontosnak tartom, hogy az üvegbe került gyümölcsök megőrizzék zamatukat, ásványanyag és vitamintartalmukat, ezt a főzési idő minimálisra történő csökkentésével érjük el.

Az alacsony cukortartalom és rövid főzésidő garantálja, hogy lekvárjaink zamatosak és friss gyümölcsízűek, természetesen tartósítószert, mesterséges édesítőszert, színezéket és ízfokozót nem tartalmaznak. A kor igényeinek megfelelően lekvárjainkat cukormentes, szörpjeinket nyírfacukros változatban is előállítjuk.

© Levendulaszüret 2023 - Csongrádi Levendula Farm. Minden jog fenntartva..
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el